Hee Chul berkata “I Am A Singer Tidak Membantu”


Dalam episod MBC Quiz To Change The World yang telah keudara pada 30 Julai, Kim Hee Chul telah berkata “Untuk membentuk kumpulan M&D yang saya sertai sekarang ini, saya telah menulis kertas kerja dan mendapatkan kebenaran daripada bos saya, Lee Soo Man. Seorang lagi ahli M&D, Jung Mo, telah mencipta semua lagu dalam album dan saya merupakan orang yang bertugas untuk menulis liriknya, membuat iklan dan mengarah klip muzik video.”

Dalam episod ini, Hee Chul telah membuat persembahan dengan lagu baru M&D, “What Are You Looking At,” dan telah mendapat pujian daripada tetamu lain. Hee Chul berkata lagi, ” Lagu ini telah keluar sebulan. Ia telah mendapat tempat ke-800 dalam carta selepas dilancarkan tetapi semalam, ia telah berada di tempat ke-1244. Untuk mencarinya di internet sekarang sangat susah. Lagu-lagu daripada rancangan I Am A Singer sedang menggondoli carta.”

Pengacara Park Mi Sun berkata, “Tetapi, hanya terdapat 7 orang penyanyi dalam rancangan tersebut.” studio riuh dengan gelak tawa selepas dia habis berbicara.

Selain daripada Kim Hee Chul and Jung Mo, Baek Doo San, Yoo Hyun Sang, Kim Do Kyun dan beberapa artis lain juga telah datang ke rancangan ini.

Source: TV Report from Naver | Korea.com
English→Malay: lurveheechul@13flowerboys.wordpress.com

 

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s