G.NA adalah bekas kekasih Eunhyuk?


Sebelum G.NA debut, peminat Korea telah membincangkan mengenai teman wanita Eunhyuk pada masa lepas. Khabar angin yang paling mengambil perhatian ialah, Eunhyuk telah keuar bersama dengan pelatih CUBE Entertainment, iaitu Choi Jina yang di kenali sebagai G.NA.

Ketika itu, tiada siapa yang ingin mengambil tahu tentangnya kerana dia hanyalah seorang pelatih yang biasa pada masa tersebut. Apabila ELF mempersoalkan pada Eunhyuk, dia tidak mengesahkan mahupun menafikannya. Oleh itu, netizen sudah mula mengumpulkan maklumat tentang hal ini.

ELF tahu bahawa dia akan debut sebagai ‘Oh SoNyeo’ ( di kenali juga sebagai Five Girls tetapi mereka sudah terlepas peluang untuk debut kerana kegagalan agensi mereka) Kelima-lima gadis tersebut telah memilih jalan masing-masing dan ada yang sudah terkenal dengan kumpulan baru mereka. Seperti Yoobin (Wonder Girl’s), Uee (After School’s), dan Hyosung (Secrets).

Kisah ini telah di ketahui oleh segelintir peminat di Korea, tetapi tidak di pandang serius oleh mereka. Hubungan ini tidak kekal lama, dan mereka mengambil keputusan untuk berpisah. Tetapi sekarang, Choi Jina telah berjaya debut sebagai artis solo di bawah naungan CUBE Entertainment dan menggunakan nama komersial G.NA.

BONUS

 

 

TAKE OUT WITH FULL CREDIT

CREDIT : Saesang World

Advertisements

One response to “G.NA adalah bekas kekasih Eunhyuk?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s